fbpx

Diensten

Welke diensten kunnen wij jou bieden?

COACHING

Connect By Media gelooft sterk in de kracht van social media en wilt bedrijven overtuigen om hier alles uit te halen. Daarom geven wij coaching op het gebied van marketing en sales. Hoe kun je meer uit je marketing halen? Wat gaat er goed en wat gaat een fout? Waar haken mensen af op je website of social media en hoe kun je een geïnteresseerde klant sneller een betalende klant laten worden?

Door hier samen naar te kijken en verbeteringen meteen door te voeren, zetten we jouw bedrijf niet alleen sterker op de markt, maar laten we ook jouw omzet stijgen!

Marketing

Marketing anno 2019 is zodanig veranderd dat dit niet meer te vergelijken is met de marketing van 5 jaar geleden. Flyers, posters in bushokjes, je bedrijfsnaam op een voetbalshirtje van de sportclub uit de omgeving. Deze manieren van marketing bestaan nog steeds. Toch merken we dat deze vorm van marketing niet goed werkt en daardoor afneemt.

Met een flyer van je bedrijf weet je niet of diegene aan wie je de flyer geeft, interesse heeft in je dienst, product of service. Meestal niet... Daarom beland jouw flyer vaak in de prullenbak. Erg zonde van de tijd en geld die je hebt gestopt om de flyer te ontwikkelen.

Door je bedrijf online op de kaart te zetten, kunnen we aan de hand van statistieken zien wat mensen met de advertentie doen. Vinden zij de advertentie interessant? Hoeveel mensen hebben op de advertentie geklikt? Hoeveel geld kosten mij de mensen die het eindstation hebben bereikt? Als je je bedrijf online op de kaart zet door middel van social media advertenties, krijg je inzichten in het gedrag van mensen die betrokken zijn bij je advertentie. Dit zorgt ervoor dat je erg kan inspelen op het gedrag van mensen in de toekomst.

Connect By Media gebruikt eigen ontwikkelde strategieën die maanden lang zijn getest. Door deze strategieën toe te passen op bedrijven in verschillende sectoren, haalt Connect By Media grote aantallen nieuwe klanten, leads en sales binnen voor uw bedrijf. Binnen 9 dagen is uw advertentie ready to launch!

Brand development

Brand Development oftewel naamsbekendheid. Wat is er naast klanten belangrijker voor een bedrijf dan naamsbekendheid? Naamsbekendheid zorgt ervoor dat mensen jouw bedrijf onthouden, weten wie jij bent en waar je voor staat. Doordat Connect By Media jouw bedrijf sterk neerzet op social media door middel van aantrekkelijke advertenties, zorgen wij voor een aanvoer van klanten die interesse hebben in jouw dienst, product of service. Jij doet datgene waar je goed in bent en zorgt ervoor dat de klant goed geholpen wordt. Doordat klanten tevreden zijn met jouw dienst, product of service, bouw je een betere naamsbekendheid op. Een goede naamsbekendheid zorgt uiteindelijk ook voor trouwe klanten. Klanten die vertrouwen op jouw service, dienst en/of product.

Dat is waar het allemaal om draait! "Vertrouwen"

Door gebruik te maken van High Quality foto's, videos & teksten weet Connect By Media uw bedrijf sterk in de markt te zetten. Mensen kopen niet bij de goedkoopste of de duurste, wel bij de bekendste! Door onze strategieën toe te passen in uw bedrijf, streeft Connect By Media er naar dat uw bedrijf niet meer weg te denken is uit het (lokale) straatbeeld.

COPYWRITING

Connect By Media maakt gebruik van High Value Copywriting oftewel hoogwaardelijke geschreven teksten. Dit wil zeggen dat wij gebruik maken van de meest effectieve manier van benadering en informatieverstrekking. Door de juiste woorden te gebruiken of vragen in een advertentie te stellen, triggeren wij mensen om actie te ondernemen. Zij zullen daarom gegarandeerd op onze advertentie klikken waarin zij worden aangespoord tot actie of een aankoop. Dit is een eigenschap waar wij van Connect By Media erg trots op zijn.

Support

Bij Connect By Media geven wij zeer veel om de relatie met onze klanten. Wij plannen daarom regelmatig (telefonische) afspraken in om de resultaten met onze klant te bespreken.

Wij weten als geen ander dat (klanten) service erg belangrijk is voor onze klanten. Bij vragen van onze klanten probeert Connect By Media deze binnen een tijdbestek van 2 uur te beantwoorden.

Onze klanten kunnen altijd om advies vragen. Zowel marketing gerelateerd als iets compleet anders.

WhatsApp Chat met ons