fbpx

Digital Marketing

Wat is email marketing?

Digitale Marketing is het promoten van jouw bedrijf op het internet. Onder internet verstaan wij, website, zoekmachine optimalisatie, digitaal adverteren (betaald), social media, blog etc. Deze manieren van Digital Marketing zet je in om daarmee de doelstellingen te behalen.

Werkt Digital Marketing ook voor B2B bedrijven?

Digitale Marketing kan werken voor elk bedrijf in elke industrie. Ongeacht wat jouw bedrijf verkoopt. Digitale Marketing gaat nog steeds over het definiëren van de doelgroep, het identificeren van de wensen en behoeften van de doelgroep en het creëren van waardevolle content. Dat wil echter niet zeggen dat B2B (Business to Business) bedrijven het op dezelfde manier moeten doen als B2C (Business to Consumer) bedrijven.

In tegenstelling tot B2C bedrijven zijn de Digitale Marketing activiteiten van B2B bedrijven over het algemeen gericht op online lead generatie met als doel om uiteindelijk iemand van Sales te spreken. Daarom dient jouw marketing strategie erop gericht te zijn om gekwalificeerde leads aan te trekken en te converteren via de website en andere digitale kanalen zoals bijvoorbeeld social media en e-mail.

Als ik een gratis adviesgesprek aanvraag, hoe gaat dat in zijn werk?

Eerst gaan we elkaar ontmoeten via een online omgeving of op een fysieke meeting. In deze meeting stellen wij jou vragen over je bedrijf en waar je momenteel staat. Dit zijn diepgaande vragen, want we moeten immers weten wat je doelen zijn en of we je kunnen helpen. Aan het eind van onze meeting bepalen we of we gaan samenwerken en stellen we een contract op.

Hoelang duurt het contract?

In ons contract leggen wij afspraken vast vanuit beide partijen. Dit om misverstanden te voorkomen. De duur van het contract ligt volledig in jouw hand. Onze contracten lopen van maand tot maand. Dit bekent dat je zelf vrij bent om te stoppen wanneer je wilt. Niks geen kleine lettertjes, gewoon lekker duidelijk!

WhatsApp Chat met ons