fbpx

Facebook Marketing

Wat is Facebook Marketing?

De kunst van adverteren is om de juiste advertentie te tonen aan het juiste publiek op het juiste moment. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar Facebook maakt het ons mogelijk.
Hoe?

Door gebruik te mogen maken van alle door Facebook verzamelde data. Dit betekent dat wij mensen kunnen targetten in specifieke factoren. Door daarna zelf onze eigen data te verzamelen die bij je op de website komt, kunnen wij jouw website verkeer overzichtelijk in kaart brengen. Deze data helpt ons enorm om succesvolle vervolg campagnes te ontwikkelen.

Kan ik Facebook marketing voor meerdere doelstelling gebruiken?

Ja dat kan zeker! Het is erg belangrijk dat jij voor jezelf hebt bepaald wat de marketingdoelstelling van je advertentie gaat zijn. Als je eigenlijk geen idee hebt wat het doel is van je advertentie, dan ga je gegarandeerd je geld “weggooien”. Als je ergens geld instopt, wil je het er natuurlijk in meervoud weer uit zien komen. 

De twee meest gebruikte marketingdoelstellingen van Facebook Campagnes zijn:

-Verkeer 
-Conversies

Deze 2 marketing doelstellingen zijn (in de meeste gevallen) het meest effectief en je kunt direct zien wat er met je geïnvesteerde geld gebeurt. 

Je kunt ook kiezen voor marketingdoelstellingen als:

-Betrokkenheid
-Bereik
-Merkbekendheid

Deze doelstellingen worden vaak gebruikt om een bepaalde doelgroep warm te maken voor een toekomstige aankoop van een dienst of product.

Stel jezelf dus deze vraag voordat je een Facebook Campagne gaat maken; Wat is mijn doelstelling met deze campagne?

Wat is een Facebook Pixel?

Een Facebook Pixel is een datapakket dat al jou website verkeer in de gaten houdt. Wie komt er op je website, welke doelgroep is er op actief, waar klikt het meeste verkeer op, wanneer haken zij af?

Al deze informatie verwerken wij in campagnes die we voor jou ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat wij mensen die al eens op jouw website zijn geweest, kunnen retargetten met exclusieve aanbiedingen.
De conversies die hieruit blijken zijn EXTREEM hoog!

Als ik een gratis adviesgesprek aanvraag, hoe gaat dat in zijn werk?

Eerst gaan we elkaar ontmoeten via een online omgeving of op een fysieke meeting. In deze meeting stellen wij jou vragen over je bedrijf en waar je momenteel staat. Dit zijn diepgaande vragen, want we moeten immers weten wat je doelen zijn en of we je kunnen helpen. Aan het eind van onze meeting bepalen we of we gaan samenwerken en stellen we een contract op.

Hoelang duurt het contract?

In ons contract leggen wij afspraken vast vanuit beide partijen. Dit om misverstanden te voorkomen. De duur van het contract ligt volledig in jouw hand. Onze contracten lopen van maand tot maand. Dit bekent dat je zelf vrij bent om te stoppen wanneer je wilt. Niks geen kleine lettertjes, gewoon lekker duidelijk!

WhatsApp Chat met ons

Casestudy

33k omzet in minder dan 30 dagen doormiddel van Facebook Ads.