fbpx

Facebook Marketing

Wat is Facebook marketing?

De kunst van adverteren is om de juiste advertentie te tonen aan het juiste publiek op het juiste moment. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar Facebook maakt het ons mogelijk.

Hoe?

Door gebruik te mogen maken van alle door Facebook verzamelde data. Dit betekent dat wij mensen kunnen targetten in specifieke factoren. Door daarna zelf onze eigen data te verzamelen die bij je op de website komt, kunnen wij jouw website verkeer overzichtelijk in kaart brengen. Deze data helpt ons enorm om succesvolle vervolg campagnes te ontwikkelen.

Wat is een Facebook pixel?

Een Facebook Pixel is een datapakket dat al jou website verkeer in de gaten houdt. Wie komt er op je website, welke doelgroep is er op actief, waar klikt het meeste verkeer op, wanneer haken zij af?
Al deze informatie verwerken wij in campagnes die we voor jou ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat wij mensen die al eens op jouw website zijn geweest, kunnen re-targetten met exclusieve aanbiedingen. De conversies die hieruit blijken zijn EXTREEM hoog!

Kan ik Facebook marketing voor meer doelen gebruiken?

Facebook marketing kan toegepast worden met verschillende strategieën. Wil jij bijvoorbeeld meer verkopen realiseren, meer pagina likes, meer website verkeer? Dat kan! Voor elke campagne ontwikkelen wij een gepaste campagne.

Ons doel is om het beste rendement voor jouw bedrijf te behalen.

Hoe weet ik of mijn campagnes goed draaien?

Wij meten alle prestaties van de campagnes. De prestaties worden aan het einde van de maand gerapporteerd. Met deze data driven werkwijze wordt het campagne budget optimaal ingezet.

Als ik een gratis adviesgesprek aanvraag, hoe gaat dat in zijn werk?

Eerst gaan we elkaar ontmoeten via een online omgeving of op een fysieke meeting. In deze meeting stellen wij jou vragen over je bedrijf en waar je momenteel staat. Dit zijn diepgaande vragen, want we moeten immers weten wat je doelen zijn en of we je kunnen helpen.
Aan het eind van onze meeting bepalen we of we gaan samenwerken en stellen we een contract op.

Wat verstaan jullie onder een contract en hoelang duurt het contract?

In ons contract leggen wij afspraken vast vanuit beide partijen. Dit om misverstanden te voorkomen. De duur van het contract ligt volledig in jouw hand. Onze contracten lopen van maand tot maand. Dit bekent dat je zelf vrij bent om te stoppen wanneer je wilt. Niks geen kleine lettertjes, gewoon lekker duidelijk!

WhatsApp Chat met ons