fbpx

Google Ads

Wat zijn Google Ads?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Het advertentieprogramma Google Ads is een ideale manier om hoog te ranken in de zoekmachine op relevante keywords. Jouw website genereert zo meer relevante bezoekers. Wij ontwikkelen Google Ads campagnes op maat. Een resultaatgerichte opzet van de campagne is cruciaal voor een goedlopende campagne. Aan de hand van een maximum maandelijks klikbudget zorgen wij voor de juiste instellingen, targets en technieken.

Hoe werken Google Ads?

Bij elke zoekopdracht wordt er een veiling gestart. Vervolgens wordt er een bod geplaatst. De combinatie van het bod en andere factoren zoals relevantie, kwaliteit van de landingspagina en CTR bepalen uiteindelijk welke advertenties vertoond worden en op welke positie in de zoekresultaten ze staan. Met Google Ads betaal je alleen als er op jouw advertentie geklikt wordt.

Worden mijn campagnes onderhouden?

Campagnebeheer dient op wekelijkse basis te geschieden zodat het Advertentie budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Door middel van campagnebeheer wordt voorkomen dat er teveel betaald wordt voor zoekwoorden en dat de juiste, relevante en winstgevende zoekwoorden worden bereikt. Ons campagnebeheer gebeurt dagelijks tot wekelijks en is maandelijks opzegbaar.

Krijg ik inzicht in de prestaties van mijn Ads?

Wij meten alle prestaties van de campagnes en maken dit inzichtelijk via een real-time dashboard. De prestaties worden tevens aan het einde van de maand gerapporteerd. Met deze data gedreven werkwijze wordt het campagne budget optimaal ingezet.

WhatsApp Chat met ons